За нас

РОСАЛ ДС

Компанијата РОСАЛ ДС е семеен бизнис основан во Неготино, Република Македонија. Компанијата започна во 1999 година со производство на алва, но со текот на годините производство се прошири со други производи, како локум, кикирики, таан, чоколокум и грисини со сусам. Интеракцијата на оригиналниот рецепт и долгогодишното искуство се главната причина за неверојатниот вкус на нашите производи.

Нашата компанија поставува високи цели поврзани со квалитетот и економската ефикасност во производството кои ги исполнуваат законските и потрошувачките барања. Примарна обврска е да се следи производниот процес кој не дозволува никакви компромиси со квалитетот. Деловни односи со нашите партнери се изградени врз основа на доверба и толеранција. Би можеле да се понудат флексибилни ценовници и толерира постојан дијалог со цел обезбедување на високо квалификувани услуги и услови за трајни партнерства.

Исто така, во нашиот процес на производство се вклучени HACCP (Анализа на опасност и критични контролни точки) и ISO стандарди. Нашите производи се добро познати на домашниот пазар во Македонија, но тие, исто така, се вклучени и на Балканот и во Европа. Главната цел на компанијата е одржлив раст, освојување на нови пазари и проширување на асортиманот на производи.

  • Алва со чоколадо
  • Алва со кикирики
    прелиена со чоколадо
  • Измирска алва
  • Чоколокум
  • Локум