Грисини

Информации

Состав: пченично брашно, сусам, растително масло, квасец, малтозен екстракт, сол, шеќер

Детали, пакување

  • Пакување 
  • 250гр.; баркод: 5312000200358
  • Алва со чоколадо
  • Алва со кикирики
    прелиена со чоколадо
  • Измирска алва
  • Чоколокум
  • Локум