Кикирики

Информации

Состав: кикиритки вакумирани двојно пржени, растително масло и сол

Детали, пакување

 • Пакување 
 • 80гр.; баркод: 5319990200365
 • 180гр.; баркод: 5319990200280
 • 300гр.; баркод: 5319990200303
 • 450гр.; баркод: 5319990200297
 • 700гр.; баркод: 5319990200310
 • 850гр.; баркод: 5319990200327
 • Алва со чоколадо
 • Алва со кикирики
  прелиена со чоколадо
 • Измирска алва
 • Чоколокум
 • Локум