Локум

Информации

Состав:шеќер, скроб, лимонска киселина, арома

Детали, пакување

Ориентален деликатес, направен од оригинален рецепт, без вештачки ароми и додатоци. Создаден со едноставни состојки како што се шеќер, пченично брашно и сируп од пченка, нашиот локум има специфичен вкус прекриен со топен шеќер во прав или кокос.

 • Пакување 
 • 100гр.; баркод: 5319990200518
 • 200гр.; баркод: 5319990200525
 • 400гр.; баркод: 5319990200532
 • 900гр.; баркод: 5319990200556
 • 2.5кг.; баркод: 5319990200549
 • Алва со чоколадо
 • Алва со кикирики
  прелиена со чоколадо
 • Измирска алва
 • Чоколокум
 • Локум