Детали, пакување

Состојка направена од печен, лупен сусам, со конзистентност слична на путер од кикирики. Таанот се користи во многу кујни од целиот свет. Вкусот и адаптибилноста на таанот, исто така, го прават идеална база за сосови кои се користат во храната базирана на зеленчук. Богат со протеини и витамини, таанот често се користи за подобрување на имунитетот измешан со мед. Возрасните и децата често конзумираат таан поради добрите нутриционистички особини.

  • Пакување 
  • 350гр.; баркод: 5319990200167
  • 700гр.; баркод: 5319990200174
  • Алва со чоколадо
  • Алва со кикирики
    прелиена со чоколадо
  • Измирска алва
  • Чоколокум
  • Локум